Vacature/hulpvraag

Plein Theater zoekt barcoördinator!

Geplaatst op 13 mei 2024, 14:19 uur
Illustration

Voor 12 á 24 uur in de week als betaalde oproepkracht

Naar het theater gaan is meer dan alleen een voorstelling kijken. Onze sfeervolle Eetlokaal met keuken en bar naast het theater is van donderdag t/m zondag geopend en al meer dan 40 jaar een ontmoetingsplek voor buurtbewoners en theaterpubliek. Het Eetlokaal is gevestigd in het souterrain dat tussen 1871 en 1968 onderdeel is geweest van de personeelskantine van het voormalig Amstelbrouwerij Complex. Buiten hebben we een beschut terras dat grenst aan het Sajetplein met een kinderspeeltuin. Midden in de wijk, om de hoek van het Oosterpark en op de grens met hartje Mokum.

Sinds mei 2024 zijn wij weer van donderdag t/m zondag geopend met een eetkaart en naast een wekelijks programma in de theaterzaal worden er regelmatig activiteiten in het Eetlokaal georganiseerd. Jouw ideeën en input zijn van harte welkom. Naast het prikkelen van de smaakpupillen besteden we ruim aandacht aan een gastvrije ontmoetingsplek met een gemoedelijke sfeer, waar mensen zich welkom en thuis voelen.

Voor ons Eetlokaal zoeken wij een ervaren barcoördinator als betaalde oproepkracht die samen met een paar andere barcoördinatoren verantwoordelijk is voor het runnen van de bar!

Wat ga je doen? 

Naast het organiseren van de bar, het schenken van drankjes en het uitserveren van eten werk je samen met en begeleid je barvrijwilligers. Samen met het horecateam en de vrijwilligerscoördinator ben je verantwoordelijk voor de inroostering en eventueel ook werving van nieuwe vrijwilligers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het openen en afsluiten van het horecagedeelte en het doorgeven van de benodigde bestellingen. 

Wie ben jij?

Heb jij horecaervaring en affiniteit met cultuur/theater/podiumkunsten? Ben jij gastvrij, people minded en werk jij graag met een divers team in een creatieve en inspirerende werkomgeving? Ga jij aan van hedendaags en experimenteel theater (en muziek en dans) en droom je ervan deze interesse te combineren met jouw passie voor koffie (en bier en wijn)? Vind je het leuk om mee te denken over activiteiten rondom kunst, cultuur en food? En ben je bij voorkeur in het bezit van Sociale Hygiëne en BHV? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Enthousiast? 

Als theater in Amsterdam Oost vinden wij het vanzelfsprekend dat iedereen zich kan herkennen in onze organisatie. We streven naar een diverse en inclusieve organisatie waar iedereen zich thuis voelt. Diversiteit en inclusiviteit zit in ons dna en is waarop ons beleid is afgestemd. We hebben een team en poel van betrokkenen die een afspiegeling zijn van de bevolking van Stadsdeel Oost in Amsterdam. De vacature staat met nadruk open voor iedereen en we kijken uit naar een teamlid die wereldburgerschap omarmd. 

Ook als je nog niet over alle bovengenoemde capaciteiten beschikt, maar wel denkt ‘dit is mijn baan!’ nodigen we je van harte uit te solliciteren. Wij zijn geïnteresseerd in jouw passie, kennis, kunde, ideeën en talenten en wat je daarmee voor onze organisatie kunt betekenen.

 

Reageren kan door een bericht te sturen naar directeur Berith Danse via berith@pleintheater.nl met daarin een motivatie en CV. 

Organisatie
Plein Theater
contactpersoon
Elise Vroonhof
Ingangsdatum
Per direct
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon