Makkie
Organisatie

Stichting Dappere Dames

Non-profit, Netwerkorganisatie, Vereniging / club

Dappere Dames


Dappere Dames is er in geslaagd om het pand Batavia elke week van woensdagochtend tot vrijdagavond beschikbaar te krijgen voor de eigen activiteiten. Deze activiteiten zijn vooral gericht op vrouwen uit de buurt. Maar omdat Batavia ook een speeltuin heeft is er ook ruimte voor kinderen in de leeftijd tot maximaal 12 jaar.
Bij de activiteiten staat ontmoeting centraal. Maar ontmoeten betekent ook en vooral met elkaar in gesprek zijn over wat van belang is in het leven.
Dan gaat het over zaken als de eigen gezondheid, de opvoeding van de kinderen, dromen over de toekomst, het volgen van een opleiding maar ook over praktische zaken als financien, schulden, brieven van de overheid en instellingen en voor een aantal ook hoe aan extraatjes te komen, nodig om toch nog een beetje rond te komen.
Bativia heeft twee ruimtes. De kleine zaal gaan we gebruiken voor spreekuren en voor trainingen en cursussen. De grote zaal is voor gesprek, ontmoeting, samen eten maar ook voor grotere bijeenkomsten die we regelmatig gaan organiseren. Voor meer informatie over de activiteiten kijk ook naar de weekagenda


 


 


 

Illustration
 
Deel dit: